تعداد زیادی برنامه پیام رسان برای گوشی های موبایل وجود دارد. جدا از برنامه های ضروری و پرکاربرد مانند واتس اپ و تلگرام، پیام رسان های بیشتری وجود دارد که هر کدام ویژه ی کاربران خاصی هستند. بطور مثال پیام رسان های خاصی برای عاشقان استیکر، حرفه ای ها، برنامه های امنیتی و حتی پیام رسانی مخصوص گیمرها طراحی شده است. در این مقاله به معرفی بهترین پیام رسان های گوشی های هوشمند می پردازیم.
در این مقاله به معرفی بهترین پیام رسان های گوشی های هوشمند می پردازیم. در صورتی که از علاقه مندان به تعمیرات موبایل هستید توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در دوره آموزش تعمیرات موبایل آموزشگاه برق گستران ثبت نام کنید
WhatsApp برنامه ای است که قابلیت های پیشرفته را ارائه می دهد و در این حال استفاده از آن ساده و قابل اعتماد است و به نظر می رسد که تقریبا همه از این برنامه استفاده می کنند. واتساپ از شماره های ذخیره شده در گوشی شما استفاده می کند تا مجبور نباشید هر سری مخاطبان را به صورت دستی به آن اضافه کنید.
WhatsApp تمام قابلیت ها و استاندارد های یک پیام رسان ایده آل را دارد: تماس صوتی و تصویری، پیام دادن، چت گروهی، پیام های صوتی و قابلیت های سرگرم کننده مانند قابلیت ارسال استیکر، ایموجی، GIF و عکس ها و فیلم های شخصی
Threema یکی از برنامه های پیام رسان متمرکز بر حریم خصوصی است. مخاطبین از طریق شناسه های Threema شناسایی می شوند و در سرورهای Threema ذخیره می شوند تا بتوانید حساب خود را از گوشیی به گوشی دیگر بکاپ گیری کرده و منتقل کنید. با این حال، بسیاری از اقدامات و قابلیت های امنیتی دیگری در Threema وجود دارد که آن را به یک برنامه ی ایده آل برای کسانی که می خواهند پیام های ارسالی خود را در یک بستر خصوصی ارسال کنند، تبدیل می کند. تنها مشکل Threema این است که هزینه آن کمی بالاست.
Session بی شک بهترین برنامه پیام رسان برای کسانی است که می خواهند ناشناس بمانند و از دست صاحبان وب سایتی که مایلند داده های ما را جمع آوری کرده و به تبلیغ کنندگان بفروشند در امان بمانند. این برنامه بدون نیاز به شماره موبایل مورد استفاده قرار گیرد و در عین حال به عنوان یک پیام رسان به سبک WhatsApp عمل می کند که می تواند هم پیام ارسال کند و هم تماس برقرار کند. این برنامه از هم خانواده ی پیام رسان سیگنال است، اما دارای چندین مزیت نسبت به دیگر برنامه های هم رده ی خود مانند چت گروهی رمزگذاری شده است Session مطمئناً یکی از امیدوارکننده ترین پیام رسان ها برای حفاظت از حریم خصوصی است.
اسکایپ یکی از معروف ترین برنامه ها برای تماس های ویدئویی است و سالهاست که وجود دارد. در نتیجه ، در طول زمان دستخوش تغییرات زیادی شده است و در حال حاضر طراحی زیبا و مدرن تری دارد و بر روی گوشی های همراه به خوبی کار می کند. علاوه بر این، دارای GIF های سرگرم کننده و ایموجی های متحرک نیز هست.
افزودن مخاطبین به برنامه مستلزم این است که شناسه کاربری آن ها را بدانید و تماس و پیام رسانی اسکایپ به اسکایپ رایگان است.
گوگل Hangouts را به عنوان برنامه پیام رسانی استاندارد (اما قابل تعویض) بر روی Android 4.4 KitKat راه اندازی کرد و به لطف آن کاربران زیادی را به خود جذب کرد و پس از گذشت این همه مدت، همچنان با قدرت به کار خود ادامه می دهد.
از این برنامه می توان برای برقراری تماس های صوتی و تماس های ویدئویی و ارسال پیامک استفاده کرد. از آنجایی که هم SMS و هم IM را کنترل می کند، تعداد برنامه هایی را که باید با آن ها کار کنید را کاهش می دهد و کیفیت تماس تصویری آن بی شک از اسکایپ بهتر است.
این برنامه پر از استیکر و سایر قابلیت های سرگرم کننده است و در بخش وسیعی از آسیا به عنوان یک شبکه اجتماعی و پیام رسان بسیار محبوب مورد استفاده قرار می گیرد.
Line ترکیبی استثنایی از 3 برنامه ی توییتر ، فیس بوک و اسکایپ است و همه آن ها را به یک برنامه جامع تبدیل کرده است. این برنامه همچنین دارای چت های گروهی ، قابلیت اجرا روی چند پلتفرم (گوشی ، تبلت ، رایانه شخصی)، جدول زمانی، پیام های صوتی ضبط شده، اشتراک گذاری رسانه ها و قابلیت های دیگر می باشد.
WeChat همانند سایر برنامه های پیام رسان کاربردی است. تفاوت بزرگ این برنامه آن است که سعی می کند دایره ی دوستی شما را با مخاطبین احتمالی که در نزدیکی شما هستند گسترش دهد. به راحتی می توانید شخصی را در WeChat پیدا کنید که به دنبال یک دوست جدید نیز می باشد. سپس می توانید آن ها را به مخاطبان خود اضافه کنید یا انتخاب نکنید.
شما می توانید از “Friend Radar” برای پیدا کردن دوستان نزدیک خود استفاده کنید و با آن ها ملاقات کنید. وقتی این کار را انجام می دهید ، یک “رادار” کوچک در برنامه ظاهر می شود و در افراد را در مجاورت شما جستجو می کند. هنگامی که آن ها را در رادار خود مشاهده کردید ، می توانید با آن ها چت کرده و پیشنهاد دوستی بدهید.
حتما بخوانید: آموزش جامع عیب یابی گوشی خاموش و آب خورده
با استفاده از Signal، می توانید پیام های رمزگذاری شده ، از جمله تصاویر ، فیلم ها و یادداشت های صوتی را ارسال کنید. بعلاوه ، می تواند تماس صوتی و تصویری را به صورت فرد به فرد انجام دهد. از نظر عملکردی ، بسیار شبیه به پیام رسان های معمولی است، اما تمرکز اصلی آن بر روی امنیت و حریم خصوصی است. هرچند در حال حاضر فاقد پشتیبانی تبلت است.
به لطف رمزگذاری سرتاسری ، می توانید از امنیت پیام ها و تماس های خود اطمینان داشته باشید. علاوه بر این ، هیچ داده ی اضافی چت گروهی به سرورهای Signal ارسال نمی شود ، بنابراین Signal نمی تواند به لیست اعضای گروه شما، نام گروه های شما یا نمادهای گروه دسترسی داشته باشد. همچنین دارای یک پیام ناپدید شونده است که کاربران Snapchat با آن آشنا هستند.
Slack بهترین برنامه برای پیام های تجاری در گوشی همراه و دسکتاپ است. با وجود اینکه این برنامه جای ایمیل را نمی گیرد ، اما می تواند با نگهداری تمام صحبت ها و اطلاعیه های روزانه شما در یک مکان کار با آن ها را ساده تر کند.
شما می توانید کانال ها را براساس موضوع پروژه دسته بندی کنید ، گروه هایی از افراد خاص را که در یک پروژه با هم همکاری می کنند ایجاد کنید ، یا پیام های فرد به فرد را انجام دهید. همچنین ، دارای افزونه هایی است که با سایر ابزارهای کاربردی مانندGoogle Drive Dropbox ، GitHub ،Salesforce و Asana نیز کار می کند.
Discord به شما این امکان می دهد تا همانند سایر برنامه های پیام رسانی چت کنید و تماس های صوتی و تصویری برقرار کنید ، اما این برنامه مختص گیمرها طراحی شده است و دارای قابلیت های زیادی است که آن را برای جامعه گیمر ها ایده آل کرده است.
پیام های خصوصی و عمومی ، لینک های دعوت فوری، توانایی سازماندهی گروهی و دیدن بازی هایی که دوستان شما مشغولش هستند، این برنامه را برای گیمر ها ایده آل می کند. همچنین، Discord توسط Reddit Twitch streamers YouTubers و سایر گروه ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.