یکی از راهکارهای کاربردی برای عیب یابی پکیج ایران رادیاتور بررسی کدهای خطای ظاهر شده بر روی نمایشگر دستگاه میباشد. به طور معمول، بروز هرگونه اشکال در بخشهای مختلف پکیج، در قالب یک کد خطای مخصوص نمایش داده میشود. کدهای به نمایش درآمده معمولاً به صورت یک حرف انگلیسی و عدد بر روی صفحه نمایش پکیج دیواری ایران رادیاتور ظاهر میشوند.
در صورتی که به یادگیری دوره آموزش تعمیرات پکیج علاقه دارید، میتوانید در کلاسهای آموزشگاه برق گستران شرکت کنید.
نمایان شدن کد خطای E1 از رایج ترین خطاهای پکیج ایران رادیاتور میباشد. خرابی پرشر سوئیچ یا نوسان و کاهش فشار آب، از عمده ترین دلایل بروز این مشکل برای پکیجها به شمار میآیند.
وظیفه اصلی پرشر سوئیچ، اطمینان حاصل کردن از خاموش شدن و عدم کارکرد فن پکیج است. در مواقع روشن بودن فن، مدار پرشر سوئیچ به وسیله برد الکترونیکی دستگاه بسته و هنگام خاموش شدن فن، مدار آن باز میشود.
راهکار: یکی از راهکارهای مؤثر در جهت رفع خطای E1 پکیج دیواری ایران رادیاتور، باز کردن شیر پرکن پکیج میباشد. دقت کنید که پس از باز کردن شیر پرکن، فشار آب پکیج باید در محدوده 1 تا 1.5 بار قرار گرفته باشد.
تشکیل نشدن شعله در پکیج دیواری، سبب میشود تا بر روی صفحه نمایش پکیج ارور E2 نمایان شود. عدم تشکیل شعله در پکیج علتهای مختلفی دارد که میتوان به سرویس نکردن منظم پکیج، اختلال در یون تشکیل شعله، عدم اتصال به زمین، خراب شدن جرقه زن، معیوب شدن شمعک و قطع بودن جریان گاز اشاره کرد.
راهکار: اولین اقدام در جهت رفع ارور E2، اطمینان حاصل کردن از وجود جریان گاز میباشد. در مرحله بعد، ضمن بررسی سایر قطعات پکیج، در صورت خرابی باید برای تعمیر یا تعویض آنها اقدام کنید.
نمایش کد خطای E10 بر روی نمایشگر، به دلیل وجود مشکل در ساختار پکیج شوفاژ دیواری ایران رادیاتور میباشد. مسدود بودن و گرفتگی لوله دودکش و به دنبال آن نشت دود، عامل اصلی نمایش کد خطای E10 به شمار میرود.
راهکار: بررسی مسیر دودکش و ترموستات دود، از مناسبترین راهکارها در جهت رفع خطای E10 است. در صورت خراب بودن ترموستات دود باید نسبت به تعویض هر چه سریعتر آن اقدام کنید. همچنین، در صورت مسدود بودن دودکش، باید مسیر آن را کاملاً تمیز کنید.
اتصال کوتاه در مدار و خرابی و معیوب شدن سنسور دما یا سنسور NTC مدار شوفاژ از اصلیترین دلایل ظاهر شدن کدهای خطای E31، E32 و E41 روی نمایشگر پکیج دیواری ایران رادیاتور تلقی میشود.
راهکار: در صورت خرابی سنسور دما، مناسبترین اقدام در جهت برطرف ساختن مشکل، تعویض این سنسور میباشد.
برای آموزش نصب پکیج دیواری میتوانید از اساتید معتبر و متخصص بهرهمند شوید.
در مواقعی، بر روی صفحه نمایش پکیج دیواری ایران رادیاتور ارورهای E12، E30 و E99 نشان داده میشوند. ظاهر شدن این کدهای خطا، نشان دهنده بروز عیب و نقص فنی در برد الکترونیکی پکیج میباشند.
راهکار: برای برطرف کردن این مشکل باید از خدمات حرفهای و تخصصی تکنسینها و تعمیرکاران پکیج دیواری استفاده کرد. چرا که برد الکترونیکی از قطعات حساس و بسیار مهم در ساختار پکیج دیواری به حساب میآید.
در صورتی که روی صفحه نمایش پکیج دیواری کد خطا دیده شود، عیبیابی راحتتر خواهد بود؛ اما همیشه بروز مشکلات پکیج با نمایش کد خطا همراه نخواهند بود. در این مواقع باید با توجه به نشانههایی که در پکیج دیواری ایران رادیاتور مشاهده میکنیم، عیب یابی را انجام دهید و برای رفع مشکل اقدام نمایید.
برای پیدا کردن دلیل اصلی خاموش شدن دستگاه به صورت ناگهانی باید موارد مختلفی مانند بروز اشکال در ترموستات، خرابی پمپ آب، بسته بودن شیرهای آب، کمبود فشار گاز، عدم وجود جریان در قطعات الکتریکی و نشت گاز از پکیج را بررسی کنید.
راهکار: در زمان خاموش شدن یکباره پکیج دیواری بررسی و ارزیابی دقیق قطعات داخلی پکیج را شروع کنید. پیشنهاد ما این است که بررسیها توسط تعمیرکاران خبره و باتجربه انجام شوند.
آبریزش یا نشتی آب پکیج، از دیگر موارد مهم در مشکلات رایج پکیج دیواری میباشد. نشتهای جزئی و کوچک پکیج به تدریج میتواند منجر به ایجاد خسارات زیادی شود، در نتیجه نباید آنها را نادیده بگیرید و در صورت مشاهده حتماً برای رفع آن اقدام نمایید.
ایراد پیدا کردن دیافراگم منبع انبساط، معیوب شدن شیر اطمینان فشار، فرسودگی اتصالات، بروز نشتی در پمپ آب و ترک خوردگی یا ایجاد شکاف در مبدل حرارتی از دلایل اصلی نشت آب از پکیج دیواری میباشند.
راهکار: در صورت اطمینان حاصل کردن از خرابی شیر اطمینان یا شیر تخلیه، با تعویض این قطعه مشکل نشت آب پکیج دیواری برطرف میشود. بالا بودن میزان فشار پکیج، نمایانگر خرابی شیر تخلیه فشار میباشد. همچنین، در صورت مشاهده پوسیدگی و فرسودگی اتصالات، باید هر کدام از قطعات را تعویض کنید.
مشکل سرد و گرم شدن آب پکیج یکی دیگر از موارد مهمی است که بررسی میکنیم. مواردی مانند نوسان فشار آب، عدم تنظیم ارتفاع شعله پکیج، خراب شدن فلوسوئیچ و فلومتر، رسوب گرفتگی مبدل حرارتی و خرابی سنسور آب، همگی در بروز این مشکل تأثیرگذار هستند.
راهکار: بررسی فشار آب ورودی به ساختمان، اولین اقدام برای رفع مشکل سرد و گرم شدن آب پکیج دیواری است. سرویس کردن پکیج، رسوب زدایی و تعویض قطعات معیوب نیز از دیگر راهکارهای مؤثر برای رفع این مشکل میباشند.
ایجاد سر و صدای غیرعادی در پیکج دیواری، از جمله مشکلاتی است که بسیاری از کاربران با آن سروکار دارند. نفوذ هوا در پمپ گرمایش مرکزی و مستهلک شدن برخی از قطعات، منشأ اصلی تولید سر و صدای زیاد پکیج میباشد.
راهکار: با انجام فرآیند هواگیری و تخلیه هوای اضافی در لولههای پکیج، به احتمال بسیار زیاد مشکل سر و صدای دستگاه برطرف میشود.
انتشار بوی دود و گاز از مشکلات بسیار مهم و خطرناک پکیج دیواری محسوب میشود. این مورد در پکیجهای دیواری معمولاً در اثر استهلاک قطعات ایجاد میشود.
در صورتی که بوی گاز یا دود از پکیج به مشام برسد موارد مختلفی مانند پیچ خوردن، ترک یا سوراخ شدن شلنگ گاز، شل شدن لوله گاز یا بست روی شلنگ، وجود ایراد در مشعل و نحوه سوختن گاز، گرفتگی دودکش یا لولههای پکیج، خراب شدن فلوسوئیچ، خراب شدن شیر برقی یا عدم تنظیم فشاری میتوانند سبب بروز این مشکل شده باشند.
اگر از داخل دستگاه بوی سوختگی به مشام برسد، میتواند به دلیل سوختن قطعات برد یا بخشهای پلاستیکی پکیج باشد.
اگر در دستگاههای جدید نشر بوی گاز رخ دهد، علت آن نصب نادرست پکیج میباشد. در صورتی بوی گاز، دود و سوختگی از پکیج انتشار یابد، احتمال وارد شدن خطرات جبران ناپذیر جانی وجود دارد.
اگر با نحوه نصب پکیج آشنا نیستید توصیه می کنیم در دوره آموزش نصب پکیج برق گستران ثبت نام کنید.
در صورت استشام این بوها، اصلاً خودتان برای علت یابی و رفع آن اقدام نکنید. برای پیدا کردن دلیل اصلی این مشکل مهم باید دستگاه توسط یک تعمیرکار حرفهای بررسی شود.
در زمان انتشار بوی سوختگی از پکیج برای جلوگیری از اتفاقاتی مانند انفجار و آتش سوزی ابتدا پکیج را خاموش کنید، تمام شعلههای روشن را خاموش و تمام شیرهای گاز را ببندید. سپس درهای ورودی و پنجرههای خانه را باز کنید. تمامی دستگاههای الکتریکی را از پریز برق جدا کنید و با تعمیرکار حرفهای تماس بگیرید تا برای یافتن علت بوی سوختگی از پکیج به محل مراجعه کند.
راهکار: میتوان با استفاده از کف صابون محل دقیق نشت بوی سوختگی از لوله گاز را پیدا و آن را تعویض کرد.
اگر مشکل از شیر برقی باشد و یا با بررسی مشعل پکیج، احتراق کامل یا ناقص گاز تشخیص داده شود، باید با تعویض قطعه مربوطه این مشکل برطرف شود.
در صورتی که دلیل بوی بد یا بوی دود وجود ایراد یا گرفتگی در لوله دودکش باشد، باید در اسرع وقت برای تعمیر و رفع گرفتگی آن، سرویس کردن و تعویض فیلترهای دودکش پکیج اقدام کرد؛ چون گرفتگی دودکش و مشکل در خارج شدن دودهای پکیج هر ساله عامل مرگ بسیاری از افراد میشود.
مشکلات مربوط به پکیج دیواری از اتفاقات بسیار مهم و در برخی موارد نگران کننده هستند. به بررسی چند علت مهم بروز مشکل در پکیجهای دیواری پرداختیم و روشهای رفع آنها را بیان کدریم. برخی دیگر از مشکلات شایع پکیج دیواری کارکرد بی وقفه فن، گرم نشدن آب گرم، کاهش و افزایش فشار دستگاه، روشن نشدن پکیج، داغ شدن بیش از حد آب و عدم کارکرد دکمه های پنل کنترل میباشند. برای برطرف کردن هر کدام از عوامل مربوط به مشکلات پکیج دیواری حتماً از متخصصین این کار کمک بخواهید و هرگز خودتان آن را تعمیر نکنید.