آموزش نصب اعلام حریق
آموزش نصب اعلام حریق به دو شاخه نصب اعلام حریق متعارف و آموزش نصب اعلام حریق آدرس پذیر تقسیم می شود. با شروع و توسعه ساخت و ساز همچنین اهمیت ایمن سازی ساختمان ها، بازار کار نصب اعلام حریق در حال حاضر بسیار رشد کرده است. در همین راستا آموزشگاه برق گستران کلاس آموزش نصب اعلام حریق را با هدف ورود کارآموزان به بازار کار برگزار می نماید. آموزش سیم کشی سیستم اعلام حریق، نقشه خوانی اعلام حریق، نحوه لوله گذاری اعلام حریق، نحوه زون بندی در سیستم اعلام حریق و . . . از جمله مطالبی است که در دوره نصب اعلام حریق آموزشگاه برق گستران به صورت عملی و زیر نظر اساتید با تجربه آموزش داده می شود. لازم به ذکر است کارآموزان در پایان دوره پس از کسب تمام مهارت های لازم، می توانند با راهنمایی اساتید و پشتیبانی نامحدود آموزشگاه به راحتی جذب بازار کار نصب اعلام حریق شوند.
اطلاعات دوره
مدرس
: استاد موسویمدت دوره
: 8 ساعتظرفیت
: 6 نفرسرفصل های آموزش نصب اعلام حریق
ثبت نام در لندینگ نصب اعلام حریق، نصب اعلام حریق آدرس پذیر
تجدید دوره آموزشی در صورت عدم یادگیری کارآموزان در پایان
تمامی مراحل آموزش نصب کولر گازی به صورت عملی در کارگاه مجهز برگزار میگردد
اقامت در خوابگاه آموزشگاه برای کارآموزان شهرستان
برگزاری دورههای آموزشی در روزهای تعطیل برای افراد شاغل
معرفی به سازمان فنی و حرفه ای برای اخذ مدرک پس از اتمام دوره
برگزاری دورهها با تعداد نفرات کمتر در کلاسها برای بالا بردن کیفیت آموزش نصب کولر گازی
دسترسی مناسب برای تردد به ترمینال، مترو، BRT و قسمتهای مختلف شهر
پشتیبانی بصورت نامحدود کارآموزان پس از اتمام دورههای آموزش نصب کولر گازی
آموزش نصب اعلام حریق فنی حرفه ای
نصب صحیح یک سیستم اعلام حریق بسیار حیاتی بوده و از وقوع خسارات جانبی و جبران ناپذیر جلوگیری می کند. در صورتی که مراحل نصب اعلام حریق به خوبی انجام نشود عملکرد سیستم بعد از چند ماه با مشکل روبرو شده و در زمان وقوع آتش سوزی و حادثه به خوبی عمل نخواهد کرد. بنابراین اگر می خواهید سیستم اعلام حریق را نصب و راه اندازی کنید بایستی آموزش نصب اعلام حریق را به صورت جامع و کامل ببینید. نصب و راه اندازی سیستم اعلام حریق در ساختمان ها مستلزم نصب تجهیزات اعلام حریق است. پنل مرکزی، دتکتورها، شستی، آژیر برخی از مهم ترین تجهیزات اعلام حریق است. نصب هر یک از این تجهیزات به مهارت و تخصص کافی نیاز دارد که در صورت نصب اشتباه هر یک از این تجهیزات در صورت وقوع حادثه خسارات بسیاری از نظر مالی و جانی ایجاد خواهد شد.
سیستم های اعلام حریق متعارف یکی از انواع پرطرفدار اعلام حریق است که با وجود اینکه این سیستم قدیمی شده است اما باز هم در بسیاری از ساختمان ها برای محافظت ساختمان از آتش سوزی از این سیستم استفاده می شود. سیستم های اعلام حریق متعارف بیشتر در پروژه های کوچک نصب و راه اندازی می شوند. نصب اعلام حریق مستلزم طی کردن مراحلی است که در ادامه به صورت خلاصه به آموزش اعلام حریق می پردازیم. نصب سیستم اعلام حریق در حقیقت یکی از مجموعه های مرتبط برق ساختمان و نصب دوربین های مداربسته می باشد. اگر بتوانید در این سه حوزه مهارت کسب کنید می توانید به محض ورود به بازارکار از فرصت های شغلی متعدد همراه با درآمد خوب برخوردار شوید. از آنجایی که نصب و راه اندازی سیستم اعلام حریق ساختمان پیچیده بوده بایستی مهارت و تجربه خود را به صورت اصولی کسب کنید. از این جهت توصیه می شود برای ورود به بازار کار این رشته حتما دوره های آموزشی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای سپری کنید. اینگونه علاوه بر کسب مهارت با مدرک معتبر سازمان فنی حرفه ای به راحتی جذب بازارکار می شوید.
طراحی نقشه نصب اعلام حریق
اولین و مهم ترین مرحله در نصب اعلام حریق طراحی نقشه اعلام حریق است. طراحی نقشه از آن جهت حائز اهمیت است که در نقشه محل نصب تجهیزات اعلام حریق، زون ها، نحوه کابل کشی و سیم کشی، نصب پنل مرکزی و غیره مشخص می شود. توجه داشته باشید که اگر طراحی نقشه به خوبی صورت نگیرد ممکن است که کارکرد اعلام حریق با مشکل روبه رو شود. بنابراین این مرحله را پشت گوش ننداخته و نهایت دقت را هنگام طراحی نقشه داشته باشید.
نصب تجهیزات اعلام حریق
بعد از آنکه نقشه نصب اعلام حریق طراحی شد نوبت آن است که شستی، دتکتور، آژیر، فلاشر، پنل و دیگر تجهیزات را نصب کنید. نصب هر یک از این تجهیزات مستلزم رعایت استانداردهایی است. مثلا شستی اعلام حریق باید قابل رویت باشد، از کف ساختمان حداقل 140 سانتی متر فاصله داشته باشد، محل نصب شستی بهتر است نزدیک پله و راهرو باشد. همچنین هنگام نصب کنترل پنل اعلام حریق به این موضوع توجه داشته باشید که احتمال آتش سوزی در این محل کم باشد، این محل بایستی نور خوبی داشته باشد، ارتفاع نصب پنل مرکزی بایستی حداقل 150سانتی متر باشد. در دوره آموزش نصب اعلام حریق صفر تا صد استانداردهای نصب انواع تجهیزات اعلام حریق به شما آموزش داده می شود. نصب اشتباه هر یک از این تجهیزات می تواند مشکلات بسیاری را به همراه آورد بنابراین حتما هنگام نصب به این استانداردها توجه داشته باشید.
سیم کشی و کابل کشی اعلام حریق
بعد از آن تجهیزات اعلام حریق نصب شد نوبت سیم کشی اعلام حریق می رسد. نوع سیمی که برای کابل کشی اعلام حریق استفاده می کنید بسیار حائز اهمیت است زیرا اگر سیم دچار مشکل شود، سیستم به خوبی کار نخواهد کرد. سیم کشی در سیستم های اعلام حریق متعارف به صورت ستاره ای و انشعابی است. اگر سیم کشی اعلام حریق به صورت روکار است حتما از کابل های نسوز استفاده کنید. سیم کشی این سیستم به گونه ای است که پنل مرکزی در وسط قرار گرفته و به وسیله دو سیم اتصالات انجام می شود. یکی از این سیم ها برای شستی و دتکتور بوده و دیگر برای آژیر است.
بازار کار و درآمد نصب اعلام حریق
سیستم اعلام حریق یکی از سیستم های امنیتی و رفاهی کاربردی در ساختمان است. این سیستم در هنگام آتش سوزی و حریق از طریق فلاشرها و آژِیر هشدار می دهد. امروزه استفاده از این سیستم به دلیل مزایای بسیاری که دارد در ساختمان ها اداری، تجاری و مسکونی استفاده می شود. نصب اعلام حریق در بسیاری از ساختمان ها از سوی آتش نشانی اجباری بوده و در صورت نصب نشدن این سیستم پایان کار و مجوزهای لازم ارائه نمی شود. همانطور که در قسمت بالا اشاره شد نصب اعلام حریق مراحل گوناگونی را شامل شده و انجام آن بسیار تخصصی است. بنابراین تنها کسانی که آموزش اعلام حریق را به صورت تخصصی دیده اند می توانند از پس نصب این سیستم برآیند.
اگر آموزش نصب سیستم اعلام حریق را به صورت تخصصی دیده باشید و بتوانید انواع برند اعلام حریق از جمله زیتکس، تسلا، سنس، آریاک، سایان، زتا، آپولو و غیره را نصب کنید می توانید از یک بازار کار خوب و درآمدزا برخوردار باشید. در حال حاضر نصابان اعلام حریق از درآمد خوبی برخوردار هستند. توجه داشته باشید اگر علاوه بر نصب اعلام حریق مهارت های خود را توسعه داده و آموزش نصب دوربین مدار بسته، آموزش نصب دزدگیر اماکن و دیگر سیستم های امنیتی و رفاهی را نیز یاد بگیرید درآمد شما در افزایش چشمگیری خواهد داشت.
چرا در دوره نصب اعلام حریق ثبت نام کنیم؟
همانطور که اشاره شد نصب اعلام حریق از بازار کار بسیار عالی و درآمدزایی برخوردار است. نصب سیستم اعلام حریق امری تخصصی بوده و از مراحل گوناگونی تشکیل شده است. با شرکت در دوره آموزش نصب اعلام حریق در یک آموزشگاه معتبر می توانید در مدت زمان کوتاهی آموزش نصب اعلام حریق زیتکس، آموزش اعلام حریق آپولو، آموزش نصب اعلام حریق آریاک و دیگر برندهای اعلام حریق را یاد بگیرید. آموزش ها در دوره های آموزشی اعلام حریق به صورت عملی است یعنی شما طی دوره می توانید کلیه مراحل نصب را به صورت عملی تمرین کرده و رفع اشکال نمایید. این موضوع باعث می شود تا پس از ورود به بازار کار به راحتی بتوانید این سیستم را نصب و راه اندازی کنید. دریافت مدرک فنی حرفه ای نصب اعلام حریق از مزایای دیگر شرکت در دوره های اعلام حریق است. توجه داشته باشید که بسیاری از مراکز برای جذب نیرو از شما مدرک معتبر می خواهند با ارائه این مدرک فرایند جذب و استخدام سرعت بیشتری خواهد داشت.
خوشحال میشویم تا از نظر شما در رابطه با آموزش نصب اعلام حریق آگاه شویم.