آموزش نصب دوربین مداربسته
آموزش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ و تحت شبکه از دورههای پرطرفدار این آموزشگاه است که از درآمد بالایی نیز برخوردار است. زیرا امروزه نصب دوربین مدار بسته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در بسیاری از مکانهای تاریخی، مراکز درمانی، مؤسسات آموزشی، فرودگاهها، مراکز خرید،شرکتها و انواع سازمانها این دوربینها نصب شده است، همه این عوامل نشان از بازار کار خوب نصب دوربینهای مدار بسته دارد. از این رو آموزشگاه برق گستران دوره آموزش دوربین مدار بسته فنی حرفهای را در تهران را با هدف ورود کارآموزان به بازارکار برگزار مینماید. آموزش صفر تا صد نصب دوربین مدار بسته آنالوگ، تحت شبکه، آموزش نصب دوربین مداربسته روی گوشی، آموزش نصب و تنظیمات DVR – NVR و . . . از مهمترین سرفصلهای آموزشی در پکیج آموزش نصب دوربین مدار بسته آموزشگاه برق گستران است که به صورت کاملا عملی و زیر نظر اساتید با تجربه برگزار میشود. لازم به ذکر است در پایان دوره نصب دوربین مدار بسته فنی حرفهای با توجه به راهنمایی اساتید برای ورود به بازار کار دوربین مداربسته و خدمات پشتیبانی آموزشگاه، کارآموزان میتوانند به راحتی و با مهارت کامل در کار خود موفق شوند.
سرفصل های آموزش نصب دوربین مداربسته
ثبت نام در لندینگ نصب اعلام حریق، نصب اعلام حریق آدرس پذیر
تجدید دوره آموزشی در صورت عدم یادگیری کارآموزان در پایان
تمامی مراحل آموزش نصب کولر گازی به صورت عملی در کارگاه مجهز برگزار میگردد
اقامت در خوابگاه آموزشگاه برای کارآموزان شهرستان
برگزاری دورههای آموزشی در روزهای تعطیل برای افراد شاغل
معرفی به سازمان فنی و حرفه ای برای اخذ مدرک پس از اتمام دوره
برگزاری دورهها با تعداد نفرات کمتر در کلاسها برای بالا بردن کیفیت آموزش نصب کولر گازی
دسترسی مناسب برای تردد به ترمینال، مترو، BRT و قسمتهای مختلف شهر
پشتیبانی بصورت نامحدود کارآموزان پس از اتمام دورههای آموزش نصب کولر گازی
آموزش جامع نصب دوربین مداربسته فنی حرفه ای
دوربین های مدار بسته از تجهیزات امنیتی و رفاهی پرکاربرد و پرطرفدار در سالهای اخیر هستند و امروز کمتر ساختمانی را می توان دید که مجهز به دوربین نباشد. این موضوع به خوبی نشان می دهد که بازار کار نصب دوربین های در سال های پیش رو بسیار عالی بوده و می توان آینده شغلی بسیار عالی را برای افرادی که آموزش نصب دوربین مدار بسته دیده اند و به مهارت های لازم برای نصب و تنظیمات انواع دوربین مسلط هستند متصور شد. در دوره آموزش دوربین مداربسته به شما صفر تا صد نحوه نصب انواع دوربین مدار بسته از جمله دوربین مدار بسته آنالوگ، تحت شبکه، دیجیتال و تنظیمات این دوربین ها از قبیل انتقال تصویر دوربین روی گوشی، لپ تاپ، تلویزیون، تنظیمات نور، زمان ، ساعت، ارسال ایمیل و غیره آموزش داده می شود. نظارت تصویری برای منازل، ویلاها، شرکتها، کارخانههای بزرگ و کوچک و … ضروری است. از نظر امنیتی نصب دوربین برای مشاغل و موسسات تجاری به طور کلی ضروری است و حتی برای خانههای کوچک هم مهم است، به قول معروف مال خود را نگه دارید، از همسایه خود دزدی نکنید. وقتی میتوانید با هزینه کم هزینه خانواده و وسایل خود را تهیه کنید، چرا که نه؟
در نتیجه در زندگی پرمشغله امروزی، هر خانه کوچک یا مغازه کوچکی (سوپرمارکت، ابزار فروش و …) برای حفظ امنیت تجهیزات گران قیمت، اجناس مختلف و … خود نیاز به دوربین مداربسته دارد و بدون شک میتوانید وارد این کار شوید. در دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته، این دوره با طراحی، نصب و پیاده سازی انواع آنالوگ و IP سیستمهای مداربسته همراه با شناخت کامل انواع دوربین، سپس نحوه برآورد هزینه پروژهها، نحوه انتقال تصاویر به تلفن همراه و کامپیوتر با آشنایی با ابزارهای لازم و نحوه کار با آنها را به طور کامل آموزش میدهیم. اگر میخواهید در دورههای آموزش نصب دوربین مدار بسته شرکت کنید، توصیه میکنیم ابتدا با اصول الکترونیک و سیم کشی ساختمان آشنا شوید. خبر خوب این است که با پرداخت مبلغ کمی میتوانید تمام اصول مربوط به نصب دوربینهای مدار بسته را یاد بگیرید و در عین حال با اصول الکترونیک و سیم کشی ساختمان آشنا شوید. امروزه دورههایی که به نیازهای مردم میپردازند از رونق بیشتری نسبت به دورههای آموزشی دیگر برخوردار هستند. به خصوص نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته که علاوه بر درآمدزایی یک زمینه کاملا تخصصی محسوب میشود.
آیا بهتر است خودمان دوربین مدار بسته را نصب کنیم یا یک نصاب حرفهای؟
قبل از پاسخ به این سوال، ابتدا باید سطح تواناییها و دانش خود را بسنجید. اگر اطلاعات کافی در مورد انتخاب صحیح یک دوربین مدار بسته مناسب را دارید و برای تصاویر ثبت شده توسط دوربینها یک دستگاه ضبط مناسب انتخاب میکنید و ابزار و تجهیزات لازم برای این کار را در اختیار دارید، میتوانید خودتان این کار را انجام دهید. البته در نظر داشته باشید که برای پول بیشتر میتوانید یک نصاب حرفهای استخدام کنید و یک نصب اولیه، استاندارد و کاملا تمیز و مرتب دوربین مداربسته را دریافت کنید. اما با مطالعه ادامه مطالب به احتمال زیاد میتوانید دوربین های مداربسته خود را در کمترین زمان ممکن و به صحیح ترین شکل ممکن نصب کنید.
ویژگیهای دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته
ویژگیهای دوره نصب دوربین مداربسته آموزشگاه برق گستران عبارتند از:
- دوره نصب دوربین مدار بسته زیر نظر اساتیدی که به صورت عملی در بازار مشغول به کار هستند و تجربه بازار کار واقعی و سودآور را دارند کاملا کاربردی خواهد بود، شما در کارگاههای کامل و مجهز کار خواهید کرد.
- برای تمامی کارآموزان عزیز گواهینامه فنی و حرفهای دو زبانه رسمی صادر می شود.
- خوابگاههایی مناسبی نیز برای زبان آموزانی که از شهرهای بزرگ و کوچک میآیند برای اقامت در طول دوره آماده شده است.
- ابزارهای معمولی خانگی مانند متهها، پیچ گوشتی ها و نردبان نیز معمولاً برای نصب دوربین امنیتی یا تنظیم و موقعیت نهایی مورد نیاز هستند.
- این فصلها به طور کلی به دو دسته دوربینهای آنالوگ و شبکه (IP یا Internet Protocol Camera) تقسیم میشوند.
مباحث مهم آموزش نصب دوربین مدار بسته آنالوگ
فصول اصلی مطالعه که معمولاً در دوره آنالوگ تدریس می شود عبارتند از:
- نحوه انتقال تصویر به کامپیوتر و موبایل
- آموزش دادن کلی اجزاء دوربین مدار بسته
- آموزش نحوه طراحی سیستم دوربین مدار بسته
- آموزش سیستم HD
- آموزش دادن انواع دوربینها و تفاوتهای آنها (دوربین صنعتی، دیواری، دوربینهای 360 درجه، DOME، PTZ ، و…)
- نحوه تعریف دسترسیهای متفاوت برای کاربرهای مختلف
- آموزش دادن کامل DVR (بکاپ گیری، تنظیمات، و…)
- آموزش داکت کشی آنالوگ و کابل کشی
- آموزش دادن تجهیزات مورد نیاز برای نصب کردن و کار با آنها (فیش زدن، آنتن مرکزی و…)
- نحوه نصب کردن دوربین بر روی دیوار
- نحوه عیب یابی کردن و رفع کردن خطاها
- شناختن قابلیتهای متفاوت و موارد استفاده از هر کدامشان (DNR ، BLC،Star light ، APNR و…)
مباحث آموزش نصب دوربین مدار بسته IP
سرفصلها و موارد آموزشی که در دوره IP به طور کلی به هنرجویان آموزش داده میشوند عبارتند از:
- آموزش راه اندازی کردن زیر ساخت شبکه (پسیو)
- آموزش دادن شبکه کامپیوتری و تنظیمات دوربین IP
- شناختن قابلیتهای متفاوت و موارد استفاده از هر کدامشان (BLC، DNR، Star light، APNR، Zoom digital و…)
- آموزش دادن کابل کشی کردن تحت شبکه
- نحوه انتقال دادن تصویر با ,V380 , Icsee…
- نحوه انتقال دادن تصویر به موبایل و کامپیوتر IP
- آموزش دادن داکت کشی و کابل کشی و سوکت زدن تحت شبکه
- معرفی کردن و آموزش دادن دوربین مداربسته IP، ساختارهای سخت افزاری و نرم افزاری آن و بسترهای کابل کشی آن
- نحوه عیب یابی کردن و رفع خطاهای IPآن
- نحوه تنظیم کردن و برنامه ریزی دستگاه NVR برای ضبط کردن تصویرها و Config برای دوربین IP
- آموزش دادن نحوه انتقال تصویر (رادیویی بدون اینترنت)
- نحوه اضافه کردن دوربین به نرم افزار مورد استفاده
- نحوه اجرا کردن سناریوها و معرفی Access ،client و رادیوهای بدون سیم
- آموزش دادن انواع دوربین مورد استفاده در دوربین مدار بسته IP
- کار با نرم افزار SPss (Smart Pss)و CMS، IP FINDER و…
- آموزش دادن انواع آدرسدهی به دوربینها
تفاوت بین دوربینهای آنالوگ و دوربینهای تحت شبکه
دوربین آنالوگ یک دوربین قدیمی است که در سیستمهای بسته استفاده میشود. ویدئو را از طریق کابل به یک VCR یا DVR ارسال میکند. دوربینهای IP همه دوربینهای دیجیتالی هستند که میتوانند سیگنالها را از طریق کابلها برای ذخیره در شبکه ارسال کنند. امروزه بسیاری از سیستمهای دوربینهای امنیتی سیستمهای ترکیبی هستند که از قطعات آنالوگ و دیجیتال استفاده می کنند. برای نصب دوربین آنالوگ، دوربینها باید به یک دستگاه ضبط ویدئوی دیجیتال (DVR) متصل شوند که تمام دادهها را ضبط، پردازش و ذخیره میکند. دوربینهای IP به یک ضبطکننده ویدیوی شبکه (NVR) نیاز دارند که تقریباً به همین منظور عمل میکند. پس چه فرقی دارد؟ با استفاده از سوئیچها میتوانید دوربینهای بیشتری را به یک NVR متصل کنید. همچنین آزادی و انعطاف بیشتری در قرار دادن آنها وجود دارد، زیرا فقط باید در همان LAN (شبکه محلی) دوربین های مبتنی بر IP باشد.
از نظر فنی، این دو ضبط کننده در نحوه مدیریت ویدئو با یکدیگر تفاوت دارند. در سیستم آنالوگ DVR مسئول این کار است، در حالی که در تنظیم IP این کار روی دوربین انجام می شود و سپس به NVR پخش می شود. در واقع، NVR کم و بیش یک برنامه نرم افزاری است، و اگرچه معمولاً روی یک دستگاه اختصاصی و مستقل اجرا می شود، گزینه های نرم افزار NVR در دسترس هستند. هنگام انتخاب NVR مناسب، یکی از مهمترین مواردی که باید به خاطر بسپارید، توان عملیاتی است که استانداردی برای تعیین عملکرد NVR است (مگابیت بر ثانیه [Mbps] اندازه گیری میشود). هرچه توان عملیاتی بیشتر باشد، NVR میتواند پهنای باند بیشتری را تحمل کند. هر چه رزولوشن و نرخ فریم دوربین شما بیشتر باشد، پهنای باند آن نیز بیشتر می شود. تمامی تنظیمات مربوط به دستگاههای DVR و NVR و نحوه راه اندازی و اتصال آنها به دوربین با پشتیبانی واقعی در دوره آموزش نصب دوربین مداربسته به هنرجویان آموزش داده می شود. دوربین های تحت شبکه توانایی ارائه تصاویر با وضوح بسیار بالاتر نسبت به دوربین های آنالوگ را دارند و اغلب دارای قابلیت های انتقال تصویر بدون دستگاه ذخیره ساز هستند. برخی از این دوربین ها دارای رم داخلی (کارت Micro SD) هستند که می توانند تصاویر را بدون نیاز به ذخیره سازی در این رم ذخیره کنند، اگرچه فضای این رم ها محدود است و برای همه دوربین ها متفاوت است. در حال حاضر دوربین های شبکه هایک ویژن، داهوا، تیاندی، ناظر، مکسرون، آلباترون و آپتینا از پرطرفدارترین انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه در بازار هستند. تصاویر ضبط شده در دوربین های آنالوگ معمولا قابل بزرگنمایی نیستند. در دوربین های مدار بسته ip قابلیت انتقال صدا دو طرفه وجود دارد. همچنین امنیت تصاویر در این دوربین ها نسبت به نوع آنالوگ بیشتر است. در دوربین های تحت شبکه تصاویر به صورت دیجیتال ارسال شده در صورتی که در دوربین های آنالوگ تصاویر به صورت آنالوگ ارسال می شود.
حین نصب دوربین مدار بسته بایستی به چه مواردی دقت داشته باشیم؟
نصب دوربین در بالاترین نقطه و داشتن ارتفاع بیشتر برای خارج از خانه: برای فضای باز و خارج از منزل، نقطه بالاتری را انتخاب کنید که درها، طاقچهها، گاراژها و غیره را میپوشاند. نقاط بالاتر از 3 متر را انتخاب کنید تا بیشترین فضا را پوشش دهد و مجرم نمیتواند به راحتی آن را در هم کوبیده و از بین ببرد.
انتخاب کردن گوشهای مناسب به جهت پوشش وسیعتر نقاط ورودی به اتاق: برای قرار دادن بهترین دوربینهای امنیتی داخلی، گوشهای از اتاق را انتخاب کنید که بیشتر نقاط ورودی در آن دیده شود. همچنین باید یک سوکت در کنار دوربین وجود داشته باشد. در این صورت نیازی به دوربین و هزینههای اضافی نخواهد بود.
نیازهای امنیتی و تجهیزات آن (دوربین مدار بسته سیمی یا بی سیم): شما باید بدانید که چه نوع سیستم امنیتی را میخواهید برای یک مکان مشخص راه اندازی کنید، زیرا بسته به اینکه سیستم دوربین مدار بسته سیمی یا بی سیم را انتخاب کنید، فرآیند نصب متفاوت خواهد بود. اگر اولویت شما یک سیستم انعطاف پذیر و راه اندازی آسان است، از دوربین مدار بسته بی سیم استفاده کنید. با این حال، چنین سیستمهایی معمولاً ظرفیت پهنای باند کلی کمتری دارند و در معرض هک و پارازیت سیگنالهای بی سیم هستند. برای سیگنالهای شبکه پایدارتر و دوربینهای با وضوح بالاتر، سیستمهای امنیتی سیمی را انتخاب کنید.
انتخاب کردن نقاط مناسب برای دوربین ها و NVR/DVR: انتخاب دوربین مناسب و نقاط DVR/NVR برای به حداکثر رساندن پوشش دوربین و به حداقل رساندن طول کابل ضروری است، که به نوبه خود باعث کاهش تلفات شده و بر کیفیت ویدیو تأثیر می گذارد.
کیفیت ویدیو و تصاویر: دوربینهای IP معمولا کیفیت فیلمبرداری بالاتری نسبت به دوربینهای آنالوگ دارند. آنها محدودههای ویدیویی بیشتری مانند میدان دید وسیع یا باریک و قابلیتهای زوم بهتر را ارائه میدهند. در نتیجه، چون سیگنالهای دیجیتال واقعی را ارسال میکنند و جزئیات ویدیویی بسیار بیشتری را ارائه میدهند، برای تشخیص چهره یا پلاک خودرو بسیار مناسبتر هستند. دوربینهای آنالوگ نسبت به دوربینهای IP کیفیت پایینتری دارند اما در شرایط کم نور عملکرد بهتری دارند. دوربینهای آنالوگ میدان دید کمتری دارند و وضوح زوم دوربینهای IP را ندارند. اگر روی تصاویر دوربین آنالوگ زوم کنید، تصویری با کیفیت پایین با نقاط یا نقطه مشاهده خواهید کرد. برای کارهای دقیق و دستگیری مجرمان و غیره، اگر از دوربین آنالوگ استفاده میکنید، هنگام بزرگنمایی چهره مجرم را تشخیص نخواهید داد و دوربینهای با کیفیت IP بهتر خواهند بود.
واضح بودن تصاویر (رزولوشن) ویدیویی: به طور کلی دوربینهای دیجیتال 6 تا 20 برابر دوربینهای آنالوگ رزولوشن دارند. دوربین های آنالوگ دارای وضوح 0.4 مگاپیکسل هستند، در حالی که دوربینهای IP رزولوشن هایی را ارائه میدهند که می تواند از 1.3 مگاپیکسل تا 5 مگاپیکسل متغیر باشد و همچنین فشرده و کدگذاری شده است.
نحوه انتقال دادن (کابلهای انتقال): دوربینهای آنالوگ سنتی با کابل کواکسیال کار میکنند. آنها همچنین میتوانند از طریق کابل زوج یا اتصالات بی سیم کار کنند، اما این وضوح کمتری را ارائه میدهد. دوربینهای IP هم با کابل کواکسیال و هم با اتصالات بی سیم کار میکنند.
داشتن قابلیت های PoE: یکی از مزایای دوربینهای IP در هنگام نصب این است که میتوان آنها را از طریق یک کابل جفت تابیده تغذیه کرد و نگرانی کابلهای برق را از بین برد. در حالی که دوربینهای آنالوگ قدیمی نمیتوانند از قابلیت PoE استفاده کنند.
استفاده کردن از حالت بی سیم (Wireless): اتصال بی سیم به دوربینهای IP میتواند یک راه حل بسیار کاربردی در مناطقی باشد که کابل کشی بسیار دشوار یا گران است. علاوه بر این، بی سیم را میتوان در ساختمانهایی که سیم کشی غیرعملی یا کاملا غیرممکن است، مانند ساختمانهای تاریخی استفاده کرد.
فاصله بین دوربینها در آنالوگ و دیجیتال: با دوربینهای آنالوگ، با افزایش فاصله و هنگام تبدیل از یک فرمت به فرمت دیگر، وضوح از بین میرود. از آنجایی که تصاویر دوربین IP دیجیتال هستند، وضوح 100٪ را در فواصل طولانی و در صورت تبدیل به فرمتهای مختلف حفظ میکنند.
سهولت نصب کردن دوربینهای تحت شبکه با کنترلر PTZ: دوربینهای آنالوگ به کابلهای بیشتری نسبت به دوربینهای IP نیاز دارند. به عنوان مثال، آنها برای کنترل ویژگیهای Pan-Tilt-Zoom موجود در دوربینهای پان-تیلت و 360 درجه به یک کابل جداگانه متصل میشوند که به اختصار PTZ نامیده میشود. همچنین برای برق، صدا و تصویر به کابل جداگانه نیاز دارد. برخلاف دوربینهای آنالوگ، دوربینهای IP میتوانند تمام سیگنالهای مربوط به تصویر، صدا، برق و غیره را تنها با یک کابل کنترل کنند.
امنیت دوربین ها: دوربینهای IP دادهها را قبل از انتقال از طریق اینترنت به سرور شما رمزگذاری و فشرده میکنند، از VPN پشتیبانی میکنند و ایمنتر هستند.
دادن بهترین پیشنهاد برای نصب کردن دوربین (دوربین داخلی یا دوربین در فضای باز): با توجه به اینکه اگر مشتری بخواهد هزینه کمتری برای نصب دوربین بپردازد، بهترین پیشنهاد نصب دوربین در فضای باز است. زیرا دوربین باید محیط خانه، مغازه و … را بررسی کند. برای تهدیدات احتمالی در این حالت می توانید یک دوربین مخفی و همچنین یک دوربین قابل مشاهده نصب کنید. در نگاه اول، دوربین مخفی در فضای باز ممکن است بهتر باشد، اما اگر یک سارق یا مجرم احتمالی دوربین را به وضوح ببیند، ممکن است حتی جرات نزدیک شدن به خانه را نداشته باشد. بنابراین اولویت نصب دوربین برای کسانی که می خواهند هزینه نصب کمی داشته باشند بیرون و به صورت مشخص است.
مراحل نصب کردن دوربین به زبانی ساده
- پس از انتخاب کردن محل نصب دوربین و DVR/NVR باید محل نصب مورد نظر را با دریل سوراخ کرده و نصب کرد.
- DVR/NVR را در یک محفظه قفل نگه دارید.
- مانیتور و کابلهای خود را وصل کنید.
- برای ایمن شدن سیم ها، کانال کشی انجام داده و کابل ها را داخلش قرار دهید.
- برای استفاده از دوربین های IP باید Cat 6 و… را به دوربین متصل کنید.
- برای یک سیستم HD آنالوگ، دوربین را به ویدئو و سیم برق وصل کنید.
- DVR/NVR را به انتهای دیگر کابل دوربین وصل کنید. (NVR برای دوربین های IP و DVR برای دوربین های آنالوگ استفاده می شود.)
- برق را به DVR/NVR و کابل را به هارد دیسک وصل کنید.
- DVR/NVR را به پریز برق وصل کنید و سپس آن را روشن کنید.
- مانیتور را به DVR/NVR متصل کرده و آن را روشن کنید. (شما باید یک صفحه تقسیم شده با تعداد دوربین های موجود را ببینید.)
طریقه نصب انواع دوربین
همانطور که می دانیم دوربین های مداربسته انواع مختلفی دارند که هر کدام مراحل نصب خاص خود را دارند. به طور کلی می توان گفت دوربین ها با توجه به نوع سیم کشی به دسته های تحت شبکه و آنالوگ تقسیم می شوند. فرآیند نصب دوربین مداربسته تحت شبکه نسبت به دوربین های تخت خواب آنالوگ پیچیده تر است. در دوره نصب دوربین مدار بسته آموزش نصب دوربین مدار بسته به طور کامل به شما عزیزان آموزش داده می شود. برای نصب دوربین مدار بسته ابتدا نقشه نصب دوربین مدار بسته را با توجه به نیازهای ساختمان طراحی کنید و محل نصب دوربین ها و تعداد و نوع هر یک را مشخص کنید. پس از طراحی نقشه، محل نصب دوربین ها را مشخص کنید و آنها را محکم بر روی دیوار نصب کنید. دقت داشته باشید نصب دوربین مدار بسته بر روی فلز بدون آنکه آن را عایق بندی کرده باشید باعث نویز و اختلال در تصاویر ارسال شده می شود. پس از آن که دوربین را نصب کردید شروع به کابل کشی و داکت کشی کنید. کابل کشی صحیح مستلزم رعایت نکات بسیاری است و هر گونه اشتباه در کابل کشی می تواند در ضبط و ارسال تصاویر اختلال ایجاد کند در دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته به طور کامل این موضوع آموزش داده می شود. پس از آنکه کار کابل کشی به پایان رسید نوبت اتصال دوربین به منبع تغدیه می رسد. برای اینکار بایستی دوربین را با فیش های خاصی به دستگاه های DVR و NVR با توجه به نوع دوربین متصل کنید. پس از اتصال دوربین به دستگاه ذخیره ساز باید این دستگاه ها را راه اندازی کنید. برای این کار دستگاه را روشن و تنظیمات مربوط به رمز، زمان، تاریج، ساعت، ارسال ایمیل و غیره را فعال کنید. دقت داشته باشید که هر یک از این مراحل نصب مستلزم رعایت نکات و استانداردهای بسیاری است. بنابراین توصیه می کنیم پیش از نصب حتما در یک دوره آموزش دوربین مدار بسته شرکت کرده و از این طریق تمام آنچه برای نصب دوربین مدار بسته مورد نیز است را یاد بگیرید.
چرا باید دوره نصب دوربین مدار بسته ثبت نام کنیم؟
- شغل نصب دوربین مدار بسته از بازار کار عالی بسیار خوبی برخوردار است.
- تقاضا برای نصب دوربین مدار بسته روز به روز در حال افزایش است.
- ورود به بازار کار نصب دوربین مدار بسته به سرمایه بالایی نیاز ندارد.
- نصب دوربین مدار بسته نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها هم بازار کار خوبی دارد.
- با آموزش دوربین مدار بسته می توانید در مدت زمان کوتاه چند ماه به درآمد خوبی دست پیدا کنید.
هنگام انتخاب آموزشگاه به چه عواملی توجه داشته باشیم؟
انتخاب دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته نباید تنها بر اساس قیمت باشد، بلکه بسیاری از جزئیات دیگر را نیز باید در نظر گرفت. توجه به نکاتی مانند: مجهز بودن کارگاه به انواع دوربین مدار بسته، مجهز بودن کارگاه به تجهیزات و ابزارهای لازم برای نصب دوربین مدار بسته، تجربه استاد، سرفصل های دوره، تعداد نفرات در هر کلاس، کیفیت دوره، شیوه برگزاری دوره و عملی بودن آموزش ها بسیار مهم است. به عنوان مثال، در برخی از آموزشگاه دوربین مدار بسته شاهد برگزاری دوره نصب دوربین مدار بسته با قیمت بسیار پایین یا برگزاری دوره های آموزش رایگان دوربین مدار بسته هستیم. اما توجه داشته باشید که در این آموزش ها تنها به طور سطحی طریقه نصب دوربین مدار بسته آموزش داده می شود و کلیه نکات و ترفندهای نصب و تنظیمات انواع دوربین های مدار بسته آموزش داده نمی شود.
خوشحال میشویم تا از نظر شما در رابطه با آموزش نصب دوربین مداربسته آگاه شویم.