معرفی دوره plc

آموزش پی ال سی عملی در کارگاه مجهز

تحت نظارت سازمان فنی حرفه ای

هزینه دوره

هزینه دوره plc درجه 1 ۶،۴۰۰،۰۰۰
۴،۵۰۰،۰۰۰

هزینه دوره

هزینه دوره plc درجه 2 ۴،۲۰۰،۰۰۰
۳،۰۰۰،۰۰۰

 تاریخ شروع دوره

تاریخ شروع: ۱و۱۵

نام دوره:آموزش plc
هزینه plc درجه 2:3,000,000
هزینه plc درجه 1:4,500,000
 
آموزشگاه برق گستران
معرفی دوره آموزش PLC
 

آموزش PLC


آموزش PLC از دیگر شاخه‌های کاربردی حوزه برق صنعتی می‌باشد. پی ال سی ابزاری است که با درک نسبی از محیط کار از طریق پردازش سیگنال‌های ورودی فرمان‌های خروجی لازم را صادر می‌کند. از پی ال سی در تمام صنایع مانند مواد غذایی، نفت، گاز، پتروشیمی و…. استفاده می‌شود و کاربرد بسیار وسیعی دارد، بنابراین بازار کار plc بسیار گسترده است.از این رو آموزشگاه برق گستران دوره آموزش plc فنی حرفه‌ای را با تکیه بر متخصصین مجرب، به صورت کاملا عملی برگزار می‌کند، آموزش‌ها در دوره آموزش plc درجه ۱ بر پایه ارسال مستقیم نیروی کار متخصص به بازار کار می‌باشد. آموزش برنامه نویسی plc، آموزش plc زیمنس، آموزش plc دلتا، نحوه تحلیل انواع بلوکهای سیستمی، بررسی کامل انواع کارت‌های ورودی و خروجی آنالوگ و پیکربندی آنها در محیط TIA PORTAL و…. از مهم‌ترین سرفصل‌های آموزشی دوره پی ال سی است. هنرجویان در پایان دوره آموزش PLC با مشاوره و کسب تجربه از اساتید مربوطه و همچنین خدمات پشتیبانی آموزشگاه، می‌توانند در بازار کار پی ال سی به در آمد بالایی برسند.

آموزش PLC
 
 

سرفصل‌های دوره آموزش PLC درجه ۱


آشنایی با انواع بلوکهای برنامه نویسی :

در این مبحث تمام بلوکهای برنامه نویسی و نحوه استفاده از آنها و کاربرد آنها بطور مفصل بیان می شود. همچنین کارآموزان شیوه پیاده سازی و کنترل و ساختار نویسی برنامه های بزرگ و پیچیده را بهمراه نحوه شرطی فراخوانی کردن بلوکها در برنامه را در این مبحث به صورت کاملا حرفه ای فراخواند گرفت. کلیه بلوکهای سازماندهی و سیستمی پی ال سی بصورت عملی بررسی و با حل مثالهای کاربردی مطلب به طور کامل بیان می شود. بعنوان مثال طراحی و ساخت تاکومتر یا دورسنج موتور با استفاده از یک سنسور القایی ساده و بلوک وقفه سخت افزاری انجام می شود. بلوکهای داده بطور کامل بررسی و شیوه ذخیره مقادیر پروسه در آنها به همراه پیاده سازی استراکچر آموزش داده خواهد شد.

یادگیری نحوه استفاده از تاریخ و ساعت پی ال سی و تنظیم آن با برنامه :

در این مبحث شیوه تنظیم تاریخ و ساعت پی ال سی و تنظیم منطقه زمانی در قسمت پیکربندی را بهمراه شیوه برنامه نویسی برای قرائت تاریخ و ساعت در برنامه و شیوه تنظیم آن توسط HMI بصورت کاملا عملی همراه با مثال کنترل سردخانه های صنعتی بررسی خواهد شد.

یادگیری انواع تنظیمات سخت افزاری پیشرفته در محیط نرم افزار :

بصورت کاملا حرفه ای کلیه تنظیمات مربوط به قسمت پیکربندی سخت افزاری تجزیه و تحلیل خواهد شد.

معرفی خروجی های پر سرعت پی ال سی و کاربرد آنها :

در این مبحث کارآموز با مفهوم پالسهای پر سرعت خروجی و موارد استفاده آنها در پروسه آشنا خواهد شد و همچنین نحوه پیکره بندی خروجیهای پرسرعت پی ال سی و مدهای تولید پالس به همراه تست COMMISSIONING و حرکت دادن محور از طریق پنل تست نرم افزار را بصورت عملی فرا خواهد گرفت. انواع بلوکهای برنامه نویسی مرتبط با پالسهای پر سرعت خروجی معرفی شده و ضمن یادگیری مفاهیم پوزیشن نسبی و پوزیشن مطلق با بکارگیری آنها در حل مثال کاملا عملی و کنترل پوزیشن محور مطالب را فراخواهد گرفت.

مباحث آموزشی HMI در دوره پی ال سی درجه یک عبارتند از :

مفاهیم اولیه در HMI :

کارآموزان در این مبحث با طریقه نصب نرم افزار، یادگیری نحوه تنظیم پارامترهای مربوط به ارتباط HMI با PLC ، نحوه ایجاد صفحات و پیکربندی آنها و معرفی المانهای تصویری و نحوه واکنش آنها به تغییرات در پی ال سی آشنا خواهند شد.

کار با اجزای گرافیکی مختلف :

در این مبحث کارآموزان با انواع باتن های ست، ریست، لحظه ای، دائم و نحوه ارتباط آنها با آدرسهای درون پی ال سی، یادگیری نحوه ایجاد چندین صفحه گرافیکی برای پروژه و نحوه جابجایی بین صفحات با باتن مخصوص این کار، یادگیری نحوه قرار دادن اشکال دلخواه بر روی اجزای برنامه HMI و یادگیری قرار دادن متن های دلخواه به زبان پارسی بر روی اجزای صفحه گرافیکی بصورت کاملا عملی کار خواهند کرد.

مفاهیم سطح دسترسی و پسورد گذاری بر روی اجزای مختلف :

کارآموزان در این مبحث با نحوه قرار دادن پسورد بر روی هر آیتم گرافیکی برای جلوگیری از دسترسی افراد غیر مجاز و نحوه تغییر جدول کاربر و پسورد های آنها از طریق خود HMI آشنا خواهند شد.

نحوه دو یا چند زبانه کردن HMI :

کارآموزان نحوه چند زبانه کردن HMI به عنوان مثال زبان پارسی و انگلیسی را در این مبحث فرا خواهند گرفت.

آشنایی با اجزای گرافیکی بیشتر :

کارآموزان با اجزای گرافیکی INPUT NUMRIC و DISPLAY NUMERIC و چگونگی تغییر مقادیر درونی پی ال سی، با ابزار گرافیکی METER برای نمایش مقادیر آنالوگ مثل فشار سیستم، با ابزار گرافیکی BARGRAPH برای نمایش مقادیر آنالوگ مثل ارتفاع یک سیال درون مخزن، با ابزار گرافیکی PIPE برای نمایش مسیر سیال درون یک لوله و با ابزار گرافیکی SLIDER برای تنظیم مقادیری چون تایم، فشار، سرعت، دما و هر مقدار آنالوگ دیگر را بصورت کاملا عملی آشنا خواهند شد.

کار با ابزارهای و کنترلهای خاص :

کارآموزان نحوه ایجاد گرافهای و نمودارهای آنلاین از مقادیر پروسه، نحوه ایجاد پیامهای خطا و آلارم و چگونگی ارتباط آنها با مقادیر پی ال سی و یادگیری مبحث ماکرو نویسی و معرفی انواع آنها و حل مثال به همراه نحوه انتقال تصویر روی HMI از طریق شبکه بر روی موبایل و کنترل آن توسط موبایل را در این مبحث فرا خواهند گرفت.

” لازم به ذکر است که مباحث HMI بصورت ترکیبی با مباحث پی ال سی گفته می شود تا کارآموز بتواند درک صحیح و کاربردی از مبحث HMI و کاربرد آن در صنعت داشته باشد.”

مباحث آموزشی درایوهای AC در دوره آموزش plc درجه یک عبارتند از :

آشنایی کامل با درایوها و ساختمان داخلی درایوهای AC و معرفی اجزای آن :

در این مبحث کارآموزان با ساختمان داخلی درایوهای AC و اجزای سخت افزاری آن و همچنین شیوه انتخاب درایو AC مناسب با کاربرد مد نظر، با مفهوم کنترل دور موتورهای AC و چگونگی وابستگی سرعت به فرکانس، با منحنی مشخصه V/F و توجیه تغییر ولتاژ با فرکانس در خروجی درایو و با مفهوم راه اندازی نرم و لزوم پارامترهای شتاب مثبت و شتاب منفی کامل آشنا خواهند شد.

طریقه سیم بندی و مدهای کنترلی درایو :

کارآموزان با ترمینالهای تعبیه شده بر روی درایوها و کاربرد آنها و شیوه سیم بندی آنها، با مدهای کنترلی درایوها، با انواع روشهای کنترل ON/OFF و با انواع روشهای تغییر دور در درایو بصورت کاملا عملی آشنا خواهند شد.

یادگیری نحوه تنظیمات و اعمال تغییر بر روی پارامترهای درایو :

در این مبحث کارآموزان با نحوه تنظیمات و اعمال تغییر بر روی پارامترهای درایو از طریق باتن های تعبیه شده روی پنل درایو و کار با صفحه نمایش های سون سگمنتی به صورت کاملا عمل آشنا خواهند شد.

بررسی پارامترهای مهم و کاربردی در هر درایو :

در این مبحث به بررسی پارامترهای مهم و کاربردی پرداخته خواهد شد که در هر درایوی با هر برندی حتما لازم است تنظیم شود تا بتوان آن درایو را راه اندازی نمود.

حل مثال های مختلف به همراه تنظیمات درایو برای کاربردهای مختلف :

در این مبحث با راه اندازی درایوبا پنل روی خودش، راه اندازی درایو با مدار فرمان، راه اندازی درایو با استفاده از PLC از طریق ترمینالهای دیجیتال خروجی پی ال سی و ترمینالهای دیجیتال روی درایو و راه اندازی درایو با استفاده از PLC از طریق کارت شبکه پی ال سی و سوکت شبکه روی درایو کلیه حالتهای راه اندازی را بصورت عملی فرا گرفته می شود.

مشاهده تمام سرفصل ها کوچک کردن
 

سرفصل‌های دوره آموزش PLC درجه ۲


آشنایی با انواع سیستم های کنترل :

در این مبحث کارآموزان با انواع سیستمهای کنترل اعم از مدارات رله ای ، مدارات منطقی الکترونیکی، مدارات میکرو پروسسوری و مدارات پی ال سی آشنا خواهند شد و در پایان مبحث توانایی تشخیص مزایا و معایب هر کدام از موضوع های مطرح شده را کسب می کنند.

مروری بر مدارات فرمان و قدرت پر کاربرد :

در این مبحث مروری بر مدارات فرمان و قدرت پرکاربرد می شود چرا که این مباحث پیش نیاز مبحث برنامه نویسی پی ال سی می باشد.

آشنایی با انواع زبان های برنامه نویسی LAD , FBD , STL , GRAPH , SCL:

در این بخش از آموزش تمامی زبانهای استاندارد پی ال سی بررسی می شود و با زبانهای پرکاربرد LAD, FBD, STL به صورت عملی همراه با روش تبدیل مدارات فرمان به زبان برنامه نویسی پی ال سی مثالهای متعددی حل خواهد شد.

آشنایی با ساختار یک پی ال سی و واحد ورودی و خروجی آن:

ساختار فیزیکی یک پی ال سی بررسی می شود و واحدهای ورودی و خروجی آن و انواع آن از نظر دیجیتال و آنالوگ و از نظر سطح ولتاژ و جنس خروجی بررسی می شود.

بررسی ساختمان داخلی و کاربرد انواع سنسورهای پر کاربرد در صنعت :

ساختمان داخلی انواع سنسور های صنعتی از قبیل القایی، نوری، خازنی، مغناطیسی، آلتراسونیک، تشخیص رنگ و …. بررسی و موارد کاربرد آنها و مزایا و معایب آنها به همراه نقشه سیم بندی همراه با مفاهیم SINK/SOURCE بصورت جامع بررسی خواهد شد.

شناخت سیستم های اعداد و انواع واحدهای حافظه :

مفاهیم اعداد باینری و دسیمال و هگزادسیمال را بهمراه تبدیلات آنها به یکدیگر بررسی می شود و همچنین مفاهیم کاربردی انواع حافظه و آدرس دهی آنها به صورت جامع تحلیل خواهد شد.

شناخت انواع PLC های شرکت زیمنس و معرفی همه خانواده های موجود در بازار :

به صورت بصری و فیزیکی انواع پی ال سی های برند زیمنس بر حسب نوع کاربرد و تیپ آنها بررسی و تحلیل می شوند و بصورت تخصصی بر روی سخت افزار قدرتمند سری S7-1200 تمرکز نموده تا با تمام تجهیزات و ماژولهای کاربردی آن آشنایی کامل ایجاد شود.

برنامه نویسی و سیم بندی بصورت کاملا عملی و بسیار پر کاربرد :

تشریح کلیه کانکتورهای سخت افزاری پی ال سی S7-1200 و رسم نقشه سیم بندی برای هر مدار به همراه بستن چندین مدار صنعتی اعم از” راه اندازی الکتروموتورهای سه فازه، چپگرد راستگرد، ستاره مثلث و …” همراه با برنامه نویسی آنها در محیط بسیار قدرتمند نرم افزار TIA PORTAL

مشاهده تمام سرفصل ها کوچک کردن
 

ثبت نام دوره آموزش plc

    لطفا شماره تماس را بدرستی وارد کنید

    به خوابگاه نیاز دارم.

    دوره های مرتبط با رشته:

    آموزش PLC درجه ۱آموزش PLC درجه ۲مانیتورینگ صنعتی HMIآموزش سیم پیچی موتورآموزش طراحی تابلو برقآموزش plc s7 1200

    پس از ثبت نام جهت رزرو یا مشاوره با شما تماس گرفته خواهد شد.

     

    مزایای دوره آموزش PLC


     
     
     

    تجدید دوره آموزشی در صورت عدم یادگیری کارآموزان در پایان

     
     

    تمامی مراحل آموزش plc به صورت عملی در کارگاه مجهز برگزار می‌گردد

     
     

    اقامت در خوابگاه آموزشگاه برای کارآموزان شهرستان

     
     

    برگزاری دوره‌های آموزش plc در روزهای تعطیل برای افراد شاغل

     
     

    پشتیبانی بصورت نامحدود کارآموزان پس از اتمام دوره‌های آموزشی

     
     

    دسترسی مناسب برای تردد به ترمینال، مترو، BRT و قسمت‌های مختلف شهر

     
     

    برگزاری دوره‌ها با تعداد نفرات کمتر در کلاسها برای بالا بردن کیفیت آموزش plc

     
     

    معرفی به سازمان فنی و حرفه‌ای برای اخذ مدرک پس از اتمام دوره plc

     
     

    سوالات متداول آموزش PLC فنی حرفه‌ای

    1) آیا در دوره plc کار با واحد RTC آموزش داده می‌شود؟

    پاسخ : بله در این دوره واحد RTC بصورت جامع و شیوه تنظیم تاریخ و ساعت و منطقه ی زمانی بهمراه دستورات برنامه نویسی آن آموزش داده می‌شود.

    2) آیا در این دوره plc کارکردن با سنسور شفت انکدر و برنامه نویسی آن آموزش داده می‌شود ؟

    پاسخ : بله در دوره plc علاوه بر شناخت و تحلیل انواع شفت انکدر بصورت عملی هم مدار بندی آن به PLC و هم برنامه نویسی آن بصورت پیشرفته آموزش داده میشود.

    3) آیا راه اندازی سروو موتورها و استپر موتورها از طریق PLC آموزش داده می‌شود؟

    پاسخ : بله در این دوره plc ساختمان داخلی استپ موتورها و سروو موتورها بهمراه درایو آنها تشریح می‌شود و سپس شیوه تولید پالسهای کنترلی از طریق PLC بهمراه سیم‌بندی بصورت عملی آموزش داده میشود.

    4) آیا در دوره آموزش plc با HMI هم کار می‌کنیم؟

    پاسخ : بله در این دوره plc مبحث HMI را بصورت کاملا رایگان و با مفاهیم بسیار کاربردی بهمراه PLC آموزش داده می‌شود.

    5) آیا در این دوره شیوه تنظیم درایو های AC برای کنترل دور آموزش داده می‌شود ؟

    پاسخ : بله در این دوره plc اصول و ساختمان داخلی درایو‌ها و شیوه تنظیمات آنها بطور کامل آموزش داده می‌شود.

    6) آیا استاد این دوره انواع بلوکهای برنامه نویسی را آموزش می‌دهد؟

    پاسخ : بله در این دوره plc با انواع بلوک‌های برنامه نویسی به طور کامل آشنا می‌شوید.

    آیا کلاسی برای شاغلین که تایم آزاد ندارند هم برگزار می‌کنید؟

    پاسخ : بله، کلاس‌های آخر هفته برای کارآموزان محترمی می‌باشد که در طی هفته نمی‌توانند دوره plc را شرکت کنند.

    برای کارآموزان شهرستان وضعیت اسکان چگونه است؟

    پاسخ : برای عزیزانی که از شهرستان تشریف می‌آورند نزدیک‌ترین خوابگاه به کارآموزان معرفی می‌شود.

    در صورت عدم یادگیری بعد از کلاس plc چه باید کرد؟

    پاسخ : در صورت عدم یادگیری آموزشگاه بدون اخذ هیچ مبلغی دوره plc را برای شما تکرار خواهد کرد.

    برای ثبت نام دوره plc باید حتما حضوری به آموزشگاه مراجعه کنیم؟

    پاسخ : خیر، جهت رفاه حال کارآموزان ثبت نام به دو حالت تلفنی و حضوری انجام می‌شود که جهت هماهنگی با مشاوران ما تماس بگیرید.

    چرا با وجود تعداد زیادی آموزشگاه ما باید دوره PLC درجه ۱ در آموزشگاه برق گستران را بگذرانیم؟

    پاسخ : زیرا دوره های عملی و کارگاه های مجهز و همچنین قیمت مناسب و مدرک معتبر برای تمام دوره ها دلیل خوبی است که به شما کارآموز محترم کمک میکند آموزشگاه ما را انتخاب نمایید. دلایل انتخاب برق گستر :مشاوره با اساتید با تجربه جهت راه اندازی معرفی به سازمان فنی حرفه ای جهت اخذ مدرک بعد از اتمام دورهدسترسی مناسب جهت تردد به ترمینال، مترو، BRT تجدید دوره در صورت عدم یادگیری پشتیبانی همیشگی آموزشگاه از کارآموزان در حین اجرا پروژه و کاراقامت در خوابگاه برای کارآموزان شهرستانی برگزاری کلاس ها در روزهای تعطیل و آخر هفته برای کارآموزان شهرستانی و شاغل ارائه نرم افزارهی مربوطه و فایل های آموزشی تدریس شده در پایان دوره

     

    آموزش  plc فنی حرفه ای از پایه تا پیشرفته

    آموزش plc از دوره‌ها جدید و آینده‌ دار برق صنعتی است که در صورت یادگیری آن می‌توانید در مدت زمان کوتاه صاحب شغلی پردرآمد و پولساز شوید.plc  یا programmable logic controller  یک کنترل ‌کننده منطقی قابل برنامه ‌ریزی است که به عنوان یک کامپیوتر دیجیتال صنعتی نیز شناخته می‌شود. از پی ال سی برای کنترل فرآیندهای صنعتی، مانند خطوط تولید، تجهیزات رباتیک و هر فعالیتی که نیاز به کنترل با قابلیت اطمینان بالا داشته باشد استفاده می‌شود. برنامه نویسی ساده و عیب ‌یابی آسان در فرآیند از ویژگی‌های PLC است. به عبارت دیگر PLC یک کنترل کننده نرم افزاری است که اطلاعات را در ورودی دریافت می‌کند روی آنها پردازش کرده و نتیجه عملیات را از قسمت خروجی با ارسال دستوراتی به گیرنده‌ها و محرک‌های فرمان پردازش می‌کند.

    به دلیل مزایای بسیاری که plc در صنایع دارد امروزه استفاده از پی ال سی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین با آموزش plc در یک آموزشگاه معتبر و تخصصی می‌توانید برای خود یک شغل پولساز، آینده دار و عالی را فراهم کنید. جالب است بدانید Plc برای اولین بار در صنعت خودروسازی توسعه یافت تا نظارت انعطاف پذیر، مقاوم و به راحتی قابل برنامه ریزی را جایگزین سیستم های منطقی رله یا hardwired relay کند. از آن بعد از plc در صنایع مختلفی استفاده می شود و نقش بسزایی را در کنترل و نظارت ایفا می کند. از آنجایی که پی ال سی رشته دشوار و پیچیده ای می باشد، بایستی مهارت و دانش خود را به طور اصولی و از فردی که تسلط کافی بر روی این رشته داشته باشد، فرا بگیرید. یکی از روش های موثر برای یاد گرفتن تمامی مباحث ریز و درشت پی ال سی، شرکت در دوره های آموزشی معتبر و باکیفیت می باشد.

    یکی از بهترین آموزشگاه های شهر تهران که دوره های plc را کاملا عملی در کارگاه های مجهز برگزار می کند، آموزشگاه برق گستران می باشد، با شرکت در این دوره آموزشی می توانید مهارت و دانش خود را در کوتاه ترین زمان ممکن از 0 تا 100 برسانید و در صورت تمایل با شرکت در آزمون عملی فنی حرفه ای، مدرک معتبر این سازمان را کسب خواهید کرد. آموزش plc در آموزشگاه برق گستران در درجه 2 (مقدماتی) و درجه 1 (پیشرفته) زیر نظر اساتید ماهر و حرفه ای برگزار می شود. بنابراین اگر هیچ گونه اطلاعاتی یا مهارتی در مورد پی ال سی ندارید، هیچ جای نگرانی وجود ندارد. با شرکت در دوره plc درجه 2 شما با تمامی مباحث برنامه نویسی و برنامه ریزی آشنا شده سپس در دوره پیشرفته درجه 1 شرکت کرده تا با تمامی مباحث ریز و درشت این رشته آشنا شوید. بنابراین تمامی دوره های آموزشی این مجموعه از پایه تا پیشرفته بوده و هیچگونه پیش نیازی ندارد.

    آموزش پی ال سی زیمنس

    زیمنس یکی از دیگر انواع plc است که در ایران به خاطر ویژگی ها و مزایای بسیاری که دارد از جمله مقیاس پذیری وسیع، یکپارچه بودن عملکرد، کار راحت در بیشتر صنایع استفاده می شود. اگر می خواهید وارد بازار کار پی ال سی شوید باید حتما آموزش پی ال سی زیمنس را به صورت تخصصی دیده باشید زیرا همانطور که اشاره شد این پی ال سی بسیار پرطرفدار است. در اصل یکی از معروف ترین شرکت های تولید کننده پی ال سی، شرکت زیمنس آلمانی می باشد که در بازارهای کشورهای اروپایی و ایران دیده می شود به گونه ای که بیش از 60 درصد خط تولید از پی ال سی های زیمنس بهره برداری می کنند. در این دوره تخصصی مهارت جویان علاوه بر آموزش پی ال سی، با نحوه کار انواع سنسور های آنالوگ ولتاژی جریانی و مقاومتی سنسورهای دیجیتال، برنامه نویسی و طراحی hmi، کنترل درایوهای با پی ال سی، انواع شبکه های صنعتی و موارد دیگر به طور عملی و تخصصی آشنا خواهید شد.

    آموزش پی ال سی دلتا

    دلتا یکی از برندهای شناخته پی ال سی است که طرفداران بسیاری داشته و به دلیل قابلیت های فراوانی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین یکی از مهمترین موضوعاتی که هنگام آموزش plc و ورود به بازار کار پی ال سی بهتر است با آن آشنا باشید نحوه کار و برنامه ریزی پی ال سی سری دلتا است. پی ال سی های دلتا انواع گوناگونی دارند، DVP، DVP-SS ، DVP-SS2، DVP-EH3، DVP-ES2، DVP-SX، 500 AH،  AS برخی از انواع plc دلتا است. پی ال سی های دلتا از سرعت و دقت بالایی برخوردار می باشند، انعطاف پذیری خوبی دارند، سرعت پاسخگویی آنها بالا است، انواع ورودی را می توانند بخوانند و بسیاری از موارد دیگر.

    بهترین آموزشگاه پی ال سی چه ویژگی هایی دارد؟

    یکی مهمترین فاکتورهایی که برای آموزش plc باید مورد توجه قرار گیرد انتخاب آموزشگاه plc برای یادگیری مهارت های این رشته است. اما دوره آموزش پی ال سی را در چه آموزشگاهی ثبت نام کنیم؟ بهترین آموزشگاه پی ال سی در تهران کدام است؟ آیا کیفیت دوره پی ال سی در تمام آموزشگاه plc یکسان است؟ با توجه بازارکار رو به رشد پی ال سی در کشور و آینده عالی این رشته فنی در حال حاضر آموزشگاه های بسیاری شروع به برگزاری دوره plc نموده اند بنابراین توصیه می کنیم پیش از ثبت نام در دوره plc اندکی حوصله به خرج بدهید و با یک جستجو بهترین آموزشگاه  پی ال سی را شناسایی و در دوره های آن ثبت نام کنید. یک آموزشگاه تخصصی برای گذراندن دوره آموزش کامل plc آموزشگاهی است که دوره پی ال سی خود را به صورت عملی و پروژه محور برگزار می نماید، طی دوره فرصت تمرین و کار عملی را برای شما فراهم می آورد، سرفصل های جامعی داشته و آموزش صفر تا صد plc را طی دوره به شما بدهد، از اساتید متخصص و با تجربه برای آموزش مفاهیم plc استفاده نماید، پشتیبانی مناسبی را ارائه دهد.

    آموزشگاه plc برق گستران یکی از بهترین آموزشگاه های برگزار کننده دوره پی ال سی فنی حرفه ای در تهران است که به صورت تخصصی و کاملا حرفه ای صفر تا صد مفاهیم مرتبط با پی ال سی، برنامه ریزی آن، برنامه نویسی پی ال سی را به شما آموزش می دهد. آموزش ها در کلاس plc این آموزشگاه به صورت عملی بوده و در پایان دوره نیز یک مدرک plc معتبر و دو زبانه که زیر نظر فنی حرفه ای می باشد به شما عزیزان ارائه می شود. در نهایت نکته ای که همیشه بایستی در نظر داشته باشید این است که هیچگاه قیمت و هزینه دوره های آموزشی را معیاری برای سنجش کیفیت کلاس آموزشی در نظر نداشته باشید. به عبارتی دیگر گران بودن یا ارزان بودن دوره های آموزشی به معنای باکیفیت یا بی کیفیت بودن آن نیست. از این رو سعی کنید قبل از ثبت نام در دوره های آموزشی از کارگاه های آموزشگاه مد نظر دیدن کنید و از تجربیات کارآموزان دوره های قبلی نهایت استفاده را ببرید.

    درآمد و بازارکار پی ال سی

    بعد از کسب مهارت و تجربه در حوزه plc اکنون می توانید رزومه خود را برای شرکت های پی ال سی محور ارسال کرده و در صورت پذیرش به استخدام تمام وقت یا نیمه وقت یا حتی پروژه محور در میایید. در این صورت با توجه به نوع فعالیت شما و گستردگی پروژه می توان مبلغی بین 15 تا 20 میلیون تومان درآمد داشته باشید. هم اکنون plc دلتا و plc زیمنس رایج ترین و پر کاربرد ترین برندها در ایران می باشد که اکثر صنایع و کارخانجات از آنها استفاده می کنند. دقت داشته باشید بازار کار پی ال سی به علت پیچیده بودن و گستردگی هیچگاه اشباع نمی شود. از این رو با کسب مهارت به راحتی می توانید در شرکت های معتبر فعالیت کنید و از درآمد بالایی برخوردار شوید.

    چرا در دوره پی ال سی ثبت نام کنیم؟

    دوره plc در آموزشگاه برق گستران به صورت کاملاً عملی برگزار شده و صفر تا صد کار با plc تدریس خواهد شد و آموزش‌ها در این دوره plc از مباحث پایه برق و الکترونیک شروع شده و حتی برای افرادی که با حوزه برق آشنایی ندارند نیز مناسب است. برخی از مزیت‌های شرکت در دوره آموزش plc عبارتند از

    Plc  به دلیل مزایای بسیاری که دارد بسیار مورد توجه و استفاده قرار گرفته است.

    با شرکت در دوره plc در مدت زمان کوتاه صفر تا صد پی ال سی را یاد می‌گیرید.

    کار با پی ال سی جز مشاغلی است که بسیار تخصصی بوده و تعداد نیروی متخصص در این شغل اندک است.

    با شرکت در دوره آموزش plc مدرک فنی حرفه را دریافت می‌کنید.

    با دریافت مدرک فنی حرفه‌ای می‌توانید برای مهاجرت به خارج از ایران اقدام کنید.

     

    معرفی دوره

    سرفصل دوره

    ثبت نام

    مزایای دوره

     
     

    4 Comments

    1. خلیل رمضانی ذوالبین گفت:

      سلام آیا بعد از اتمام دوره plc مدرک هم صادر میشود؟ این مدرک در کشورهای دیگر هم اعتبار دارد؟

      • میثم قنبری گفت:

        سلام وقت بخیر
        بله در پایان دوره در صورت کسب نمره قبولی در امتحان عملی، برای شما مدرک بین المللی صادر خواهد شد.

    2. سهیل راد گفت:

      سلام هزینه خوابگاه چقدره

      • parisa hasanirad گفت:

        سلام،جهت کسب اطلاعات از وضعیت خوابگاه با شماره ۰۲۱۶۶۵۹۷۳۰۵ تماس بگیرید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    یک × 2 =