اگر سیستم گرمایشی یا آب گرم خانه شما با مشکل مواجه شده باشد ، ممکن است مشکل از فشار پکیج شما باشد. ما در این مقاله به نحوه تشخیص پایین بودن فشار پکیج دیواری و بالابردن مجدد فشار آن می پردازیم. اگر می خواهید تعمیرات پکیج را به صورت حرفه ای یاد بگیرید توصیه می کنیم در دوره آموزش تعمیرات پکیج آموزشگاه برق گستران شرکت کنید.
اگر احتمال می دهید که فشار پکیج شما کم شده است ، اولین کاری که باید انجام دهید این است که به فشارسنج آب در قسمت جلوی پکیج نگاه کنید. پکیج های مختلف دارای فشارسنج های متفاوتی هستند ، بنابراین باید به دنبال اطلاعات مناسب را در راهنمای پکیج باشید.
اگر سنسور پکیج شما دیجیتالی باشد ، فشار پکیج شما معمولاً با ستون هایی نمایش داده می شود. اگر میزان فشار نمایش داده شده از 1 بار کمتر باشد بدان معناست است که فشار پکیج پایین است. همچنین ممکن است صفحه نمایش شما با نشان دادن علامت هشدار فشار یا حالت چشمک زن افت فشار را نشان دهد.
اگر سنسور پکیج شما هیدرولیک باشد، احتمالاً فشار پکیج بوسیله عقربه نمایش داده می شود. قسمت های قرمز رنگ روی صفحه وجود دارد که نشان دهنده فشار کم و زیاد است. اگر عقربه نشانگر در قسمت قرمز در سمت چپ باشد ، فشار پکیج بسیار کم است و اگر در قسمت قرمز در سمت راست قرار داشتنه باشد یعنی فشار آب بسیار زیاد است.
توجه: فشار آب را به طور منظم بررسی کنید از این مشکل جلوگیری کنید.
حتما بخوانید: راهنمای عیب یابی پکیج ایران رادیاتور
وقتی رادیاتورهای شما سرد هستند ، دیدن فشار آب 1 بار طبیعی است. هر مقداری زیر 1 باربه معنای پایین بودن فشار است ، در حالی که 2.75 بار و بالاتر فشار بالا محسوب می شود. به یاد داشته باشید ، اگر پکیج شما فشار زیادی داشته باشد ، بهتر است با یک تعمیرکار تماس بگیرید تا مشکل را در اسرع وقت برطرف کند. احتمال این موضوع کم است که فشار پکیج بیشتر از حد مجاز شود. ممکن است سیستم گرمایشی بیش از حد پر از آب شده باشد، یا دستگاه های فشار در پکیج خراب شده باشند.
کاهش فشار زیاد پکیج می تواند خطرناک باشد، بنابراین همیشه بهتر است اجازه دهید تعمیرکار با تجربه این کار را برای شما انجام دهد.
معمولاً افت فشار پکیج به دو علت اتفاق می افتد :
مشکلی که می تواند بعد از هواگیری پکیج رادیاتورها رخ دهد، خروج آب از سیستم گرمایش مرکزی و در نتیجه کاهش فشار پکیج است. خوشبختانه راهی وجود دارد که می توانید فشار را در سیستم پکیج خود بدون نیاز به تعمیرکار افزایش دهید.
دلیل دیگر افت فشار پکیج این است که ممکن است در جایی از سیستم گرمایش مرکزی نشتی وجود داشته باشد. این نشتی ممکن است جزئی و به سختی قابل تشخیص باشد زیرا این افت فشار تدریجی اتفاق می افتد.
با جستجوی ناحیه مرطوب در نزدیکی رادیاتورها، لوله ها و پکیج می توانید متوجه شوید این مشکل شوید. به یاد داشته باشید که به دنبال نشتی در داخل خود پکیج نباشید. بهتر است این کار را به یک تعمیرکار حرفه ای پکیج بسپرید.
اگر محل نشتی را پیدا کردید،تعمیرکار باید بتواند مشکل را برطرف کند. اگر نتوانید نشتی را پیدا کنید و افت فشار پکیج همچنان ادامه داشت، بهترین کار تماس با یک تعمیرکار پکیج است.
توجه داشته باشید که نشتی پکیج ممکن است به دلیل نصب اشتباه دستگاه باشد. اگر با نحوه نصب این دستگاه آشنا نیستید توصیه می کنیم در دوره آموزش نصب پکیج برق گستران ثبت نام کنید.
در مرحله اول ، قبل از بالابردن فشار پکیج ، باید دفترچه راهنمای پکیج خود را بررسی کنید. هر پکیجی با پکیج دیگر متفاوت است ، بنابراین ابتدا دستورالعمل های سازنده را بررسی کنید.
حتما بخوانید: نحوه عیب یابی و حل مشکل افت فشار در پکیج دیواری
شما فقط وقتی باید فشار پکیج خود را بالا ببرید که متوجه افت شدید فشار در آن شدید است ، هرچند توصیه می کنیم هر چند هفته یکبار فشار پکیج خود را محض احتیاط چک کنید.
اگر مجبور شدید مرتبا فشار پکیج را بالا ببرید، می تواند نشان دهنده ی این موضوع باشد که در جایی از سیستم نشتی وجود دارد. برای جلوگیری از آسیب دیدن پکیج، بهتر است این نشتی را پیدا کرده و مشکل را برطرف کنید.
هنگامی که پکیج دیواری آب را گرم می کند، آب گرم منبسط شده و باعث افزایش فشار در فشار سنج می شود. ظرف انبساط پکیج به گونه ای تنظیم شده اند که می تواند این افزایش های ناگهانی فشار را کنترل کنند ، بنابراین هنگامی که هم از گرمایش مرکزی و هم از آب گرم استفاده می کنید فشار بیشتری از حد معمول نشان می دهد که لازم نیست نگران آن باشید.
منبع: homeserve
1 Comment
ایده های خیلی خوبی از مطلبتون گرفتم و ازشون استفاده کردم و واقعا نتیجه گرفتم. به نظرم باید از تیم زحمت کشی که این مطالب رو به صورت رایگان در اختیار مردم میزاره قدردانی کرد. چند روز پیش با یکی از شماره های تبلیغات لوله بازکنی برچسب های روی دیوار خونمون تماس گرفتم که هیچ راهنمایی نکرد